Algemene informatie

Dutch Tactical School (voorheen Airsoft Heaven) is een initiatief van een aantal gepassioneerde mensen die hun vrije tijd graag besteden aan Airsoft. Ze zijn samengekomen in Dutch Tactical school omdat ze een bijzondere bijdrage willen leveren aan de Airsoft-community in Nederland door het organiseren van unieke en kwalitatieve evenementen. 

Instructor White is de eigenaar, de Romeo, de eindbaas.

Hij is ex-militair, is op uitzending geweest in Bosnië en na zijn tijd als beroeps ook nog groeps- en pelotonscommandant geweest bij de Natres.

Hij draait evenementen samen met de crew van Dutch Tactical School. Instructor White (aka Christiaan) is bereikbaar via info@airsoft-heaven.nl.

Bokito levert een structurele bijdrage aan de Tactical Training Days en andere evenementen.

Hij en Instructor White kennen elkaar al sinds 1995 in Bosnië en Bokito geeft op onnavolgbare wijze invulling aan zijn rol als instructeur tijdens de TTD’s.

Dutch Tactical School is een merk van Air Productions en geregistreerd bij de KvK onder nummer 58526218. Air Productions is belastingplichtig onder nummer NL185999402B01.

Ons contactadres (voor correspondentie, geen bezoekadres):  Air Productions, Oliemolenplaats 3, 2034KM in Haarlem. Telefonisch bereikbaar op 06-14369645 en via het contactformulier.

2 antwoorden op “Algemene informatie”

    1. Beste, in de week ervoor worden bevestigingen verstuurd, maar hou rekening met 10u aanwezig zijn, 11u starten en rond 16:30u einde spel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.