Trainingen

De Tactical Training Days en Milsim Skills zijn bedoeld om je als Airsofter en/of geïnteresseerde buitensporter diverse handige vaardigheden bij te brengen. Het hele curriculum kun je hier teruglezen. Deelnemers ervaren de dagen als leerzaam en verrijkend, zowel individueel als op groepsniveau.

We richten ons met name op kennis en vaardigheden op het gebied van handelingen en drills, en groepen van 4-8 personen, wat in een airsoft omgeving de meest voorkomende groepsgrootte is, voor bijvoorbeeld verplaatsingen, communicatie, signalen, CQB, rollen, teamsamenstelling en meer. Alles is bedoeld om samenwerking en teamdenken te bevorderen tijdens een airsoft skirm. Tijdens latere TTD’s zullen we wel met grotere groepen oefenen, met name om onderlinge coördinatie te trainen.

Je moet de TTD trainingen in oplopend niveau volgen en niveau 1 is dus voorwaardelijk om niveau 2 te mogen volgen, etcetera. Dit geldt ook voor de Milsim Skills trainingen. De TTD’s en MS cycli zijn samen of afzonderlijk te volgen.