Technocratische Unie

Over de Technocratische Unie

De Technocratische Unie is een zegen: eindelijk een macht die zorgt voor voedsel, scholing, verzorging en veiligheid zonder enige politieke of religieuze bijbedoeling. Gewoon handel, waar Nederland groot mee is geworden. De Raad der CEO’s leidt wijs en rustig en altijd verstandig de Technocratische Unie verder de 21e eeuw in.

Helaas zijn er altijd hen die de uitgestoken hand wegslaan: individualisten die meer vrijheid willen, of eigen keuze, en niet begrijpen dat de voorrechten van het geheel voor die van het individu gaan.

Zo ook in Nederland en Vrij Waterland, waar de grond rijk is aan natuurlijke bronnen. Het kan zijn dat er dan wat opzij moet op het gebied van woningen, natuur of andere zaken, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de opbrengsten die weer gestoken kunnen worden in faciliteiten elders. En er wordt altijd gecompenseerd.

Dus strijdt, strijdt voor iedereen, je familie en je vrienden, want de welvaart wordt met iedereen gedeeld.

Kleding en uitrusting

De strijdmachten van de TU zijn modern uitgerust en met de nieuwste snufjes. Pas je uitrusting en kleding hier dan ook op aan. Moderne camo’s zoals Multicam en A-TACS passen goed en je uitrusting mag tegen het futuristische aanzitten: bullpups, pulse rifles, er wordt geëxperimenteerd dus het kan allemaal.

Nota bene

De Technocratische Unie is één van de twee strijdende partijen tijdens de TacSim evenementen van Dutch Tactical School.